Welkom op de website van Stichting Open Your Mind

 

Stichting Open Your Mind heeft als doel om personen te ondersteunen bij het vinden van werk doormiddel van coaching en specifieke trainingen. Tevens ondersteund Stichting Open Your Mind personen die moeite hebben met het onder controle houden en/ of krijgen van hun financiële situatie.

Naast werkzoekenden biedt Stichting Open Your Mind ook trainingen aan voor personen die gedetineerd hebben gezeten en graag weer in de maatschappij willen reïntegreren.

Dit is een voorbeeld van hoe een brief eruit kan zien die je als begeleidend schrijven samen met je CV kan versturen. De tekst is een voorbeeld, want die schrijft Stichting Open Your Mind speciaal voor jou!

Hierboven zie je een voorbeeld van een overzichtelijke CV waarin je heel duidelijk kan laten zien welke ervaring je hebt opgedaan, waar je hebt gewerkt en welke studies of certificaten je hebt behaald.

Coaching bij het sollicitatietraject

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar krijg je geen reactie op de sollicitatie brieven die je verstuurd? Of heb je een leuk sollicitatie gesprek gevoerd en krijg je achteraf te horen dat je het toch niet bent geworden? Stichting Open Your Mind begrijpt dat dit niet motiverend werkt.

Om nog meer teleurstellingen te voorkomen kan Stichting Open Your Mind je helpen bij het vinden van een leuke, uitdagende baan. Tijdens een sollicitatie gesprek ben jij jezelf als het ware aan het verkopen. Tijdens deze ‘verkoop’ is het erg belangrijk om te letten op een aantal punten zoals je houding, de informatie die je geeft en de motivatie die je toont.

Maar wat als je niet verder komt dan het versturen van e-mails en sollicitatiebrieven? Het is belangrijk dat je een voorsprong hebt op de andere sollicitanten. Doormiddel van bijvoorbeeld een speciale CV, die er net iets anders uit ziet dan de andere CV’s.

Stichting Open Your Mind geeft trainingen om jezelf goed te verkopen en kan een opvallende CV voor je maken. Deze CV kan in PDF worden gemaakt, maar er kan ook bijvoorbeeld een website worden gemaakt waar je CV te zien is. Zo val je goed op en heb je dus een voorsprong op de rest tijdens je sollicitatie.

Doormiddel van een handig programma heb je altijd een duidelijk overzicht van je in- en uitgaven.

Coaching nodig om je financiën op orde te houden?

 

Heb jij veel moeite met het bijhouden van je in- en uitgaven? Stichting Open Your Mind kan je coaching aanbieden om je in- en uitgaven iedere maand goed bij te houden.

Doormiddel van een handig programma dat Stichting Open Your Mind heeft ontwikkeld, kun je eenvoudig invullen wat je iedere maand ontvangt aan salaris of uitkering en wat je iedere maand hiervan uitgeeft.

Zo ben je altijd goed op de hoogte van je in- uitgaven en kan je wellicht beter bepalen welke uitgaven bijvoorbeeld omlaag kunnen. Op deze manier creeer je rust en overzicht en heb je tijd om je met andere zaken bezig te houden.

Je hebt vastgezeten

 

Ben jij onlangs vrij gekomen uit de gevangenis vanwege een misstap die je hebt begaan? Stichting Open Your Mind kan wellicht ondersteuning bieden.

Weinig mensen weten wat er op je af komt als je in de gevangenis hebt gezeten. Het leven is daar anders en het is best moeilijk om bij thuiskomst dit achter je te laten. Stichting Open Your Mind heeft specialisten in dienst die weten wat er op je af is gekomen en wat je doormaakt. Vaak is het oppakken van je leven niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Het vinden van werk met een strafblad kan wat tegenslagen met zich meebrengen waardoor je als snel geneigd bent een kant op de gaan waar je eigenlijk niet naartoe wilt. Ook voor jou zijn de trainingen van Stichting Open Your Mind wellicht een uitkomst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je ervaring te delen met anderen waardoor je het sneller een plek kan geven en je leven weer kan oppakken.

Maar wat als er geen werk te vinden is?

 

Het kan voorkomen dat je een opleiding hebt gevolgd dat niet meer relevant is. Of dat je ervaring hebt opgedaan maar er geen werk beschikbaar is om die ervaring tot recht te laten komen.

Stichting Open Your Mind kan je iets nieuws leren. Als wij kijken naar het heden en de toekomst, dan leert dit ons dat het internet een alsmaar grotere rol gaat spelen binnen de samenleving. Dit is de laatste tien jaar ontzettend snel gegaan. Als wij naar de komende tien jaar kijken, is het aan te voelen dat het internet nog groter gaat worden dan het nu al is.

Hoe zou jij het vinden als jij hierin mee kan gaan? Dat jij een rol kan spelen in de toekomst van het internet? Stichting Open Your Mind geeft diverse trainingen om dit mogelijk te maken. Zo kan je bij Stichting Open Your Mind leren een website te maken. Of bijvoorbeeld een website ‘hoog’ laten ‘scoren’ in Google. Ook kan Stichting Open Your Mind je leren advertenties te maken om (online) te adverteren in bijvoorbeeld Google, Facebook of op een website.

Maar kan ik dat allemaal wel leren? 

 

Het antwoord daarop is, jazeker! Tegenwoordig zijn er hele eenvoudige programma’s waarmee je websites of advertenties kan maken. Zoals met veel dingen geldt, je moet natuurlijk wel weten wat je moet doen.

Stichting Open Your Mind heeft vertrouwen in iedere persoon en durft volmondig te zeggen dat ook jij dit kan doen! Tijdens de training zal er op een leuke manier worden getoond hoe dit allemaal werkt. Deze informatie wordt ook meteen toegepast want tijdens de training leer jij een website maken. Wat misschien nog belangrijker is dan het kunnen maken van bijvoorbeeld een website, is het kunnen meedenken over het doel dat erachter schuil gaat.

Deze manier van denken zal jou worden geleerd tijdens de training. Het is namelijk veel makkelijker dan jij denkt, alleen doen organisaties die websites maken hier heel geheimzinnig over. Logisch, want als iedereen te weten komt hoe eenvoudig dit is, zullen zij geen geld meer verdienen.

Wat schiet ik ermee op?

 

Stichting Open Your Mind heeft contact met veel bedrijven in verschillende steden. Zodra de training is afgelopen, en jij dus weet hoe bijvoorbeeld een website gemaakt kan worden, gaan wij contact opnemen met ondernemers die nog geen website hebben of misschien wel een nieuwe website zoeken. Voor een redelijk bedrag mogen bedrijven ons sponsoren en daarvoor krijgen ze dan een website in ruil terug.

Dit kan ook gedaan worden met het maken van advertenties. Afhankelijk van het bedrijf, wordt er soms voor duizenden euro’s per maand geadverteerd. Met de kennis die je hebt opgedaan door de training kan jij bedrijven adviseren en helpen met het adverteren. Zo is het bedrijf blij met je advies, en jij blij met het bedrijf dat hiervoor bereid is te betalen.

Mocht je alles onder de knie hebben kun je uiteraard ook zelf als ZZP-er aan de slag gaan.

Lijkt het je interessant?

 

Lijkt het je leuk om een training van Stichting Open Your Mind te volgen? Of wil je graag je in- en uitgaven overzichtelijk maken? Neem contact op met Stichting Open Your Mind en wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je op dit moment geen werk hebben, en graag gebruik willen maken van de diensten die Stichting Open Your Mind te bieden heeft? Neem dan eerst contact op met je werkcoach zodat wij hem of haar meer informatie kunnen geven.

Stichting Open Your Mind

 

Stichting Open Your Mind is in 2014 opgezet. Het doel van de oprichter achter deze stichting is het ondersteunen van personen om het verschil te maken in deze maatschappij.

Sommige personen hebben de juiste hulp nodig om hun pad te kunnen vervolgen. In plaats van argeloos toe te kijken en commentaar te leveren is besloten om ook actief deel te nemen door een bijdragen te leveren aan de maatschappij.

Stichting Open Your Mind is er voor iedereen, ongeacht je achtergrond, leeftijd of herkomst. Ook de trainingen die Stichting Open Your Mind verzorgt zijn voor iedereen te volgen.

Stichting Open Your Mind

Hollandse Kade 21

1391 JD  ABCOUDE

T. 06 42 148 538

KVK: inschrijving bij KVK loopt nog

Neem contact op met Stichting Open Your Mind

10 + 3 =